Walesinspringerspanieli,welsh springerspaniel, walesinspringerspanielin kasvatusta' ,walesinspringerspanieli pentuja

Kroko&Bianca


 McTwister´s Sweet Mogwai Gizmo                        

Fin&Ltu & Russ Ch Mawredd Byth Mwy 
kroko2014.jpg bianca_2015 koti
Krokolla on A lonkat, silmät ok,kyynärnivelet 0/0 Taipumuskoe suoritettu, samoin MH-testi.  Mäyttelyissä 2 x serti.  Se on aika rauhallinen ja
kiltti. Kaikille ystävällinen, reipas ja rohkea.  minne tahansa sen vie se on aina yhtä reipas.
Katselee  ympärilleen että missäs nyt ollaan ja heiluttelee häntäänsä. Kantaa kaikkea erittäin mielellään. Kenkien ja kaiken "kielletyn" lisäksi myös kaikkea riistaa. Lämpimästä riistasta kylmään.
It is the t calm andplease. All kind, and brave.wherever it takes you, it is always brisk.Looks around that we are now, and where's flicks his tail. Carries all very happy. Shoes and all the "forbidden"but also in all the game. Game warm in the cold.

Biancalla on B/C lonkat, muutama ripsi mol.silmässä. Se on DLA-testattu. Taipumuskoe ja MH-testi suoritettu. Näyttelyissä on tällä hetkellä saavutettu Suomen ja Liettuan valion arvot. Biancalla on virtaa. Ei sitä hetkeä, ettei se jaksaisi osallistua toimintaan. Toisaalta, se myös pystyy rauhoittumaan. Se rakastaa esineiden kantamista, uimista. Hieman pidättyväinen se voi olla toisia vieraita kohtaan. Koirat ovat yes-juttu.

Biancalla has  B / C hips, a few eyelashes in both eyes It is DLA-tested. Ability test and MH-test passed. The exhibitions are currently achieved in Finland and Lithuania champion titles. Bianca has  power. It is not a moment that it does not participate in the operation feeling like. On the other hand, it is also able assistant. She  loves the collection of objects, and swimming. A little reserved, it can be other strangers. Dogs are yes-thing.


Tiedot 8:n sukupolven mukaan:                           Information 8 generation by:
     Pedigree 403, 510 relative unknown to (79%)
     Pedigree 282 different individuals 403 to (genus depletion factor of 0.70)
     0.76% inbreeding

    Sukutaulussa 403 sukulaista tiedossa 510:sta (79%)
    Sukutaulussa 282 eri yksilöä 403:sta (sukukatokerroin 0,70)
    Sukusiitosprosentti 0,76%

The link for the pedigree of combination:

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI27763/11&ReknoI=FI56732/11


back


Webdesign © Tmi Åsa Granström